2017-04-07

OrganoWood söker orderassistent

Din profil
Som orderassistent arbetar du på order-/kundtjänstavdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men i huvudsak kommer du att lägga upp beställningar, hantera kundsamtal och andra kontorsuppgifter. Vi letar efter en social och engagerad person som har lätt för att skapa relationer. Du är noggrann och strukturerad, trivs i ett högt tempo och är självgående. Som person ska du vara positiv, noggrann och ansvarstagande med ett utpräglat serviceintresse. Du är van vid att hålla ett professionellt förhållningssätt gentemot kunder. Du tycker om administrativt arbete, såväl rutinarbete som nya oväntade utmaningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kundkontakt/Kundstöd
  • Kundorderregistrering
  • Beställa och köpa in frakter
  • Leveransbevakning
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Du som söker har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter.

Vi vill att du som söker har lägst gymnasieutbildning. Du måste även ha mycket goda datakunskaper samt behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Har du även goda kunskaper i finska är det en merit.

Vi erbjuder
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med möjlighet till tillsvidare anställning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tanja Norman på tel nr 073-6497472. Din ansökan vill vi ha på mail tanja.norman@organowood.com. Vi kommer att hålla intervjuer löpande.

Om OrganoWood
OrganoWood grundades 2010 av OrganoClick AB (publ) och Kvigos AB och är baserat på vetenskapliga genombrott inom metoder för modifiering av biofibrer. OrganoWoods produkter produceras i OrganoClicks produktionsanläggning i Täby och av bolagets industriella samarbetspartners Bergs Timber Bitus i Nybro som utför modifieringen av virket. OrganoClick är listat på Nasdaq First North och utsågs av Världsnaturfonden – WWF till en ”Climate Solver” (www.climatesolver.org) 2010, till ett av Sveriges 20 mest innovativa bolag 2011 av Svenska Institutet och har varit med på NyTekniks och Affärsvärldens ”33-lista” över Sveriges hetaste teknikbolag 2012 och 2013.