Roslags Näsby Station

Udbygningen af Roslagsbanen til dobbeltspor på strækningen mellem Roslags Näsby og Tibble medførte, at man ombyggede stationen i Roslags Näsby. Veidekke Anläggning blev af Stockholms Lokaltrafik betroet ombygningen af Roslags Näsby station.

Parallelt med ombygningen af Roslags Näsby station bygger man også en ny bydel på den vestlige side af Roslags Näsby station, hvor bæredygtigheden er i fokus. Her planlægges ca. 1400 boliger med varierende arkitektur og karakter. Bydelen vil tilbyde et hyggeligt bymiljø med torv, bypark, udendørs servering og handel. Roslags Näsby skal være forrest, når det drejer sig om bæredygtig byudvikling – både socialt, økonomisk og miljømæssigt. I satsningen indgår Roslags Näsby station, og OrganoWood® paneler var et naturligt valg som facademateriale.


FAKTA

Projekt: Roslags Näsby Station
Sted: Täby
Færdiggjort: 2017
Billeder taget: 2018
Arkitekter: Veidekke